Image

Smooth Eye

Met deze behandeling krijgen jouw ogen binnen no-time een frisse en jonge uitstraling! Met de SmoothEyeTM behandeling zorgen we ervoor dat fijne lijntjes en rimpels rondom jouw ogen verminderen en liften we het bovenste ooglid. Deze combinatie zal zorgen voor een open en jeugdige uitstraling! Laat jouw ogen meer spreken en stralen door deze behandeling waarbij we prachtige resultaten kunnen behalen, zonder injecties of een operatie.

Behandelprocedure

De resultaten worden na 4-8 weken zichtbaar na de eerste behandeling. Dit is de tijd, die nodig is voordat uw nieuwe collageen is geproduceerd en zichtbare veranderingen vertoont.

Vanwege de aard van de behandeling is het aantal benodigde sessies afhankelijk van uw natuurlijke lichaamsrespons. Een gemiddeld behandelplan bestaat uit 3-5 behandelingen met een tussenpoos van 4 weken. Cliënten hebben over het algemeen 3 behandelingen nodig voor een optimaal effect. Klanten kunnen ervoor kiezen om ongeveer elke 12-18 maanden een ‘top up’ onderhoudsbehandeling te ondergaan.

Genezingsproces

Na de behandeling kan uw huid 1-3 dagen rood lijken (zoals een milde zonnebrand) en in sommige gevallen kan er een lichte zwelling zijn. Het gebied kan enigszins droog aanvoelen en er kunnen milde schilfers optreden die tot een week na de behandeling aanhouden. Aanbevolen wordt om gedurende 48 uur blootstelling aan hitte te vermijden.

Ideale behandeling zonder chirurgie

Fotona SmoothEye™ is ideaal voor cliënten die geen chirurgische ooglift willen of geen injectables willen gebruiken. Ook is deze behandeling ideaal voor cliënten die een chirurgische ooglidcorrectie gehad hebben, maar meer versteviging en een gladder huid willen. En hetzelfde geld voor cliënten die injectables gebruiken, maar een gladdere huid willen.

Image
Image

Afspraak maken?

Via ons online afsprakensysteem kiest u direct uw behandeling, datum en tijd.
Daarom kiest u voor On4Kliniek
  • Deskundig advies
  • Snel zichtbaar resultaat
  • Ontspannen sfeer
  • Breed aanbod behandelingen