Image

GentleLase Max Pro

Heb jij last van ontstekingen door ingegroeide haartjes of ben je storende haartjes op ongewenste plekken helemaal zat? Laat je behandelen met GentleLase MAX Pro!

Waarom Gentlelase Max Pro?

Op dit moment is GentleLase het krachtigste laserapparaat ter wereld. Een wereldleider in laserontharing! De Gentle Max Pro is nu nog krachtiger, nog sneller en zo goed als pijnloos, omdat deze laser een uniek koelingssysteem heeft, is er geen gel nodig. De laserkop spuit eerst een koelingsspray op de huid waarna direct een puls, laserflits, volgt. De spray werkt verkoelend en beschermt de huid. Door het cryogeen(koeling) merkt je bijna niks van de warmte.

Met de GentleLASE pro MAX kunnen we de meest fijne haartjes behandelen. Hiervoor is het van belang dat uw huid goed gladgeschoren is. Dit moet een dag voor de behandeling al gebeurd zijn. We zullen eerst het gebied dat we moeten behandelen aftekenen met vakjes zodat we secuur en nauwkeurig mogelijk kunnen werken.

Helaas kan zelfs het beste apparaat ter wereld nog niet de blonde, witte of rode haartjes behandelen. We hopen dat daar ook zsm verandering in komt! Wel kunnen we verder alle huidskleuren van licht tot donker en alle haartypes van dik tot fijn heel goed, effectief en snel behandelen dankzij de korte pulsduur.

*Let op! Zongebruind huid is niet je orginele huidskleur maar zijn geactiveerde pigmentcellen die door laserstralen ook sneller verbrand kunnen raken. Dus wacht geduldig af tot je kleur wat minder is zodat we je veilig en effectief kunnen behandelen. 

Image

Afspraak maken?

Via ons online afsprakensysteem kiest u direct uw behandeling, datum en tijd.
Daarom kiest u voor On4Kliniek
  • Deskundig advies
  • Snel zichtbaar resultaat
  • Ontspannen sfeer
  • Breed aanbod behandelingen