Image

Dermapen 3 / 4

Dermapen4 is de nieuwste technologie dat is uitgekomen wat betreft microneedling. De naaldjes zijn ook anders van structuur waardoor we betere resultaten kunnen behalen dan voorheen. Dermapen4 is vergeleken met Dermapen3 nauwkeuriger, intensiever en krachtiger!

Voor de behandeling wordt er een serum klaargemaakt gepast bij uw huidtype. Hierna wordt er met een Dermapen over de huid gegaan. Dit is pijnloos, maar er is wel een prikkelend gevoel. Tijdens de Dermapen behandeling worden door middel van naaldjes niet zichtbare kanaaltjes gemaakt door vibratie in de huid. Zo wordt de huid geactiveerd en gaat zich op een natuurlijke wijze herstellen en vernieuwen. Hierdoor zullen verzorgingsproducten ook beter opgenomen worden. De Dermapen is erg effectief en heeft een korte hersteltijd.

De behandelingen worden aangeraden voor huid met grove poriën, huid met acne en/of acne littekens, verouderde huid, huid met fijne lijntjes en huid met pigmentvlekken. De Dermapen behandelingen zijn geschikt voor alle huidtypes. Ook zijn we gespecialiseerd in donkere huidtypes.

Om het gewenste resultaat te kunnen behalen is er ongeveer 2 tot 4 weken nodig. Hoe meer behandelingen u ondergaat des te sneller u het gewenste resultaat zult bereiken. Deze behandeling kan als kuur worden uitgevoerd, waarbij 4 tot 6 behandelingen worden gedaan met daartussen 4 tot 8 weken rusttijd.

Na de behandeling

Na de behandeling kan de huid 1 tot 2 uur rood en warm aanvoelen. Dit wordt in loop der tijd minder, maar de roodheid kan enkele dagen zichtbaar blijven. Ook zal de huid gaan schilferen, aangezien oude cellen afschilferen, zodat er nieuwe cellen sneller worden aangemaakt(dit begint 3e dag na de behandeling en duurt ongeveer 3 dagen). Hierdoor zal de hoornlaag weer mooi egaal worden. 

Image

Afspraak maken?

Via ons online afsprakensysteem kiest u direct uw behandeling, datum en tijd.
Daarom kiest u voor On4Kliniek
  • Deskundig advies
  • Snel zichtbaar resultaat
  • Ontspannen sfeer
  • Breed aanbod behandelingen