Image

Rugbehandeling

Laatste tijden komt helaas acne heel vaak voor. Het komt niet alleen in het gelaat maar ook veel op je lichaam voor. Andere gebieden waar acne ook voorkomt is borst, rug of schouders. Deze huidaandoening wordt veroorzaakt door overmatige productie van talg door de talgklier van het haarzakje. Als er een overmatige productie van talg ontstaat, hopen de dode huidcellen zich op. Hierdoor raken de haarzakjes verstopt en ontstaat er een mee-eter, ontsteking of roodheid.

Acne kan op jonge, maar ook op oudere leeftijd ontstaan. Dit kan heel vervelend zijn. Vooral in de zomer als je een leuk jurkje of topje aan wilt. Maar geen zorgen! Ook kan je bij On4kliniek acne op je lichaam heel goed laten behandelen. Gelukkig hebben wij hiervoor diverse behandelingen. Iedere huid is uniek, en daarom hebben wij niet een standaard acne-plan. Jouw plan wordt persoonlijk opgesteld door jouw huidspecialist!

Tegenwoordig zijn er vele behandelmogelijkheden om deze huidproblemen positief aan te pakken. Dus stoor jij je heel erg aan ontstekingen, puistjes of pigmentvlekken op je lichaam en maakt dat je heel onzeker? Geen zorgen! Maak een afspraak en kom langs. Samen met de huidspecialisten van On4kliniek kunnen we je huid bekijken en de beste behandeling dat geschikt is voor jou uitvoeren!

Image
Image

Afspraak maken?

Via ons online afsprakensysteem kiest u direct uw behandeling, datum en tijd.
Daarom kiest u voor On4Kliniek
  • Deskundig advies
  • Snel zichtbaar resultaat
  • Ontspannen sfeer
  • Breed aanbod behandelingen