6,566 Views
sMOOTH EYE

 

Fotona SmoothEye ™ biedt Peri-oculaire vernieuwing, dit is een bijzonder populaire behandeling bij mensen op leeftijd. Een laser wordt gebruikt om het oppervlak van de huid te herstellen, de rimpels te verzachten, de huid strakker te maken en ongewenste contouring op te heffen. De hitte van de laser stimuleert de productie van nieuw collageen in de lederhuid. Het richt zich op gebieden waar veroudering heeft plaatsgevonden en omdat de niet-verouderde gebieden onbehandeld blijven, is de genezingsproces sneller.

Deze behandeling kan worden gebruikt als een zelfstandige behandeling of worden gecombineerd met andere behandelingen. De SmoothEye behandeling word uitgevoerd zonder gebruik van naalden of doorbraak van de huid, is dit een belangrijke behandeling voor iedereen die geen chirurgische ooglift wil.

Behandelprocedure

De resultaten worden na 4-8 weken zichtbaar na de eerste behandeling. Dit is de tijd, die nodig is voordat uw nieuwe collageen is geproduceerd en zichtbare veranderingen vertoont.

Vanwege de aard van de behandeling is het aantal benodigde sessies afhankelijk van uw natuurlijke lichaamsrespons. Een gemiddeld behandelplan bestaat uit 3 behandelingen met een tussenpoos van 6 weken. Cliënten hebben over het algemeen 3 behandelingen nodig voor een optimaal effect, hoewel sommige mensen ervoor kiezen om te stoppen met één behandeling, omdat ze blij zijn met het effect in dat stadium.  Klanten kunnen ervoor kiezen om ongeveer elke 12-18 maanden een ‘top up’ onderhoudsbehandeling te ondergaan.

Genezıngsproces

Na de behandeling kan uw huid 2-3 dagen rood lijken (zoals een milde zonnebrand) en in sommige gevallen kan er een lichte zwelling zijn. Het gebied kan enigszins droog aanvoelen en er kunnen milde schilfers optreden die tot een week na de behandeling aanhouden. Aanbevolen wordt om gedurende 48 uur blootstelling aan hitte te vermijden.

Ideaal behandelıng zonder chırurgısche ıngreep

Fotona SmoothEye ™ is ideaal voor cliënten die geen chirurgische ooglift willen of geen injectables willen gebruiken. Ook is deze behandeling ideaal voor cliënten die een chirurgische ooglidcorrectie gehad hebben, maar meer versteviging en een gladder huid willen. En hetzelfde geld voor cliënten die injectables gebruiken, maar een gladdere huid willen.