6,239 Views
Fotona 4D

Fotona 4D Lifting is een niet-invasieve techniek die twee golflengten en een combinatie van vier unieke behandelingen gebruikt om de huid van het gelaat strakker te maken en de huidskleur en textuur te verbeteren. De vierstapsprocedure omvat het behandelen van het inwendige van de mondholte en de buitenkant van het gezicht, waardoor verstrakken en liften zonder injecties of chirurgie mogelijk wordt. Elk onderdeel van de procedure heeft een ander doel.

De procedure omvat vier stappen:

SMOOTHLIFTING

Dit is een pijnloze laserverjongingsbehandeling, wordt intra-oraal(binnenmonds) gedaan en gericht op de delicate weefsels in de mond. De behandeling geeft als resultaat verstrakking van de huid aan de buitenkant van het gezicht, rond de kin, neuslippen plooien en mond.

FRAC3

Deze stap richt zich op diepere lagen van de huid om littekens te behandelen. Het verstrakt de huid en herstelt een jeugdige huidtextuur.

PIANO

Deze stap omvat het verwarmen van de huid van buitenaf om collageen te stimuleren om de huid zachtjes aan te spannen en te liften. Het is ideaal voor het opheffen van de wangen en kaaklijn.

OPPERVLAKKIGE PEELING

Dit is de laatste stap waarbij dode huidcellen worden verwijderd.

De behandeling vermindert de fijne lijntjes, open poriën en rimpels, waardoor de huidtint en textuur worden verbeterd. U zal er jonger uitzien en de huidconditie zal dramatisch verbeteren.

Na de behandeling kan u een lichte zwelling of roodheid ervaren die binnen enkele uren verdwijnt. Mogelijks kan de huid matig afschilferen.

Indicaties

Huidversterking
Verouderde huid
Verzakking
Rimpels
Fijne lijntjes
Ongelijkmatige toon en textuur
Toenemende laxiteit van de huid
Neuslippenplooi
Hamsterwangen
In de meeste gevallen bereiken patiënten onmiddellijke resultaten. Anderen hebben 3 tot 5 sessies nodig om de gewenste resultaten te bereiken. De huid van iedereen is anders waardoor resultaten per persoon kunnen verschillen.