4,723 Views
 
BEHANDELING

Acne vulgaris, kortweg acne genoemd, is de medische term voor jeugdpuistjes. Vrijwel iedereen krijgt in de puberteit acne. Bij de één zijn het enkele puistjes, bij de ander is het een uitgebreide huidaandoening die veel psychische problemen kan geven en het plezier in het leven kan laten vervallen. Acne kan soms ook na de puberteit blijven bestaan of pas op volwassen leeftijd beginnen.

U kunt bij ons terecht om uw acne te laten behandelen. Wij hebben geen standaard acne behandelingen. Ook hier gaan we zorgvuldig om met onze klanten en behandelen we elke klant persoonlijk. Passend bij uw situatie kunnen we voor een behandelmethode kiezen. al na één acne behandeling ziet u een zichtbare verbetering. De duur van iedere acne behandeling verschilt per huidtype. Om het beste resultaat zo snel mogelijk te kunnen bereiken raden we altijd producten aan voor thuisgebruik. Ook hierover kunt u meer informatie verkrijgen bij onze specialisten.

AANTAL BENODIGDE BEHANDELINGEN

Het aantal behandelingen is vooraf niet exact aan te geven. Verbetering van de huid kan snel zichtbaar zijn, maar het kan soms ook even duren. Dit is afhankelijk van de ernst van de acné, de beïnvloedende factoren, zoals hormoonschommelingen, uw huidreactie op de behandeling, thuisverzorging en uw levensstijl.

BEHANDELFREQUENTIE BIJ ACNÉ

Bij actieve acné kunt u het beste elke 2 tot 4 weken een behandeling ondergaan. Zodra de acné niet meer actief is, is het raadzaam om regelmatig, denk aan elke 6 tot 12 weken, een onderhoudsbehandeling te laten doen.

THUISADVES BIJ ACNÉ

Het bestrijden van acné doen we samen. Als u thuis de huid op de juiste manier kan verzorgen, boekt u sneller resultaat. Nieuwe acné-uitbraken kunt u met een effectieve huidverzorgingsroutine voorkomen. Ons specialist bespreekt welke aanpak van uw huid geschikt is en begeleidt u hierin

ON4kliniek is in het bezit van een acne specialisatie. Daarom kunnen wij met een doorverwijzing van de huisarts uw acne behandeling laten vergoeden door uw verzekeringsmaatschappij.