1 View

COMCIT

Crystal Clear lanceert met Cryo Zuurstof Microchannelling Collageen Inductie Therapie – kortweg COMCIT™. COMCIT combineert de toevoer van Cryozuurstof met de unieke microchanneling roller. De microchannelling roller creëert op zijn beurt honderden microscopische gaatjes in de huid. Dit creëert kanalen om het infuus krachtig naar binnen te sluizen om huidveroudering tegen te gaan en de regeneratie van de huid weer op te starten. Het infuus bestaat uit stamcellen van PhytoCellTec-planten die in staat zijn om de huidstamcellen te vitaliseren en te beschermen. Ook bevat dezeverjongende ingrediënten – vitamine C, hyaluronzuur en arganstamcelextract. Het infuus helpt om de huidbloedcellen op gang te brengen en te beschermen. Het zuurstofinfusie blaast nieuw leven in de verouderende huid. COMCIT maakt gebruik van een Cryo-handset die de huid snel afkoelt terwijl de Microchanneling Roller pijnloos over het huid beweegt om zo door de epidermis te dringen. Zo ontstaan er kanaaltjes voor de krachtige actieve ingrediënten.

De behandeling duurt ongeveer 1 uur en de resultaten zijn onmiddellijk zichtbaar dankzij de stimulerende werking van 4 verjongingstechnologieën. Koude zuurstof, die ervoor zorgt dat de behandeling vrij van ongemak is, wordt diep in de huid geblazen om de huid te stimuleren en vitaliseren. Hierdoor verminderen de fijne lijntjes in de huid en wordt het huidweefsel strakker en steviger. De huid zal er jonger uitzien en krijgt een ongelofelijke energieboost. Deze stimuleert weer de productie van nieuwe huidcellen en collageen. Na de behandeling straalde de huid. De daaropvolgende dagen zag ze er prachtig voller, strakker en meer gehydrateerd uit. De resultaten verbeterden er alleen maar op doordat de nieuwe collageenproductie rond dag 14 zijn toppunt bereikt.

Oxygentherapy

Na de COMCIT behandeling voeren wij ook oxygentherapy uit. Er worden dus twee behandelingen tegelijk uitgevoerd, zodat wij het gewenste resultaat bereiken. Tijdens deze behandeling wordt er zuivere zuurstof met unieke ingrediënten van de Oxygen serum in de huid ingebracht. Dit heeft een sterk hydraterend effect. Door het zuivere zuurstof wordt de doorbloeding verbeterd en worden alle huidfuncties geoptimaliseerd. Hierdoor gaat de huid direct voller staan.

Gevolgen na de behandelıng

De COMCIT behandeling optimaliseert direct de huidfuncties, verbetert de doorbloeding, bevordert microcirculatie, verhoogt de huidelasticiteit en hydrateert de huid. Dit geeft een stralend huidbeeld en de huid krijgt direct een boost.

De COMCIT behandeling is geschikt voor ieder huidtype.

  • Facelift
  • Mini Facelift
  • Eyelid Lift
  • Brow Lift
  • Neck Lift
  • Rhinoplasty
  • Chin Implants
  • Facial Fillers
  • Injectables

Landjaeger capicola cupim bresaola, strip steak pig porchetta. Sausage beef tenderloin cow burgdoggen landjaeger pig shank short loin jerky pastrami jowl fatback hamburger. Corned beef cupim ribeye turkey. Corned beef flank cupim prosciutto rump shoulder.