//www.on4kliniek.nl/wp-content/uploads/2020/01/IMG_3081-834x1024-2-e1581000898978.jpg
KruIdenpeelIng

De kruidenpeeling stimuleert de doorbloeding van de huid, waardoor de stofwisseling zal toenemen. Hierdoor worden de productie van nieuwe cellen op gang gezet, die dan weer de productie van collageen en elastine stimuleren. De kruidenpeeling is ideaal om huidrimpels te verminderen en de kwaliteit van de huid te verbeteren. Na de behandeling is de huid gereinigd van overtollige talg en dode huidcellen. De huid zal gladder, frisser en elastischer aanvoelen. Waardoor deze een gezonde uitstraling zal geven.

De kruidenpeeling wordt aangeraden voor de verouderde huid, huid met fijne rimpels, vermoeide/verwaarloosde huid, vettige huid met grove poriën, huid met acne en/of acne littekens en huid met littekens.
De kruidpeeling wordt NIET aangeraden voor geïrriteerde huid, huid met couperose, huid met dermatologische aandoeningen, geïnfecteerde huid, eczeem of psoriasis en na een ontharingsbehandeling

Deze behandeling kan als kuur worden uitgevoerd, waarbij 3 behandelingen worden gedaan met daartussen 14 dagen rusttijd.

MogelIjke gevolgen na de behandelIng

Na de behandeling kan de huid geïrriteerd aanvoelen. U kun een tinteling aanvoelen alsof er lichte naaldjes in de huid prikken. Dit kan 6 tot 12 uur aanhouden, hierna kan de huid donkerder van kleur worden. Na de behandeling raden wij het aan 24 uur niet te douchen/baden. Indien u toch genoodzaakt ben dit te doen raden wij aan lauw water te gebruiken een het gebruik van shampoo te voorkomen. Wij raden het aan de huid tot 14 dagen na de behandeling dag en nacht goed in te smeren. Zonnebescherming SPF 50 is noodzakelijk tot 14 dagen na de behandeling.