De Hydra Facials is een combinatie van een krachtige vacuüm-dermabrasie middels een speciale gepatenteerd kop, de “Shere 8 ™ facial tip” en gelijktijdig diep insluizen van het speciale S1 reinigende en peeling serum (hoofdingrediënten; glycolic, lactic en salicylic acid, green tea, vitamine E en B5, aquaporins). Welke onder vacuümdruk de huid en poriën diep en intensief reinigen (schoonspoelen en peeling), de dode huidcellen en de huidonzuiverheden verweken en wegzuigen.
Daarna volgt er een zachte vacuüm-massage en gelijktijdig diep insluizen van het speciale S3 voedende, hydraterende en antioxidant serum (hoofdingrediënten; aloe vera, hyaluron zuur, algen, chamomile ginko, ceramide III, aquaporins).

Hydra facials wordt ingezet voor huidverbetering, dieptereiniging, comedonen extracties, peeling, hydratatie, versteviging en verjonging van de huid. Met de Hydra facials behandeling ziet u direct resultaat met een langdurig effect zonder irritatie en nadelige neveneffecten. Deze uit America afkomstige zeer succesvolle behandelingen kunt u voor bijna alle huidtypen gebruiken. Er zijn vele behandelprotocollen en breed inzetbaar; van een 15 minuten “intense quick fix facial” tot aan een 75 minuten “de luxe huidverbetering behandeling” .

Het belangrijkste is dat er een direct en langdurige boost aan de huid wordt gegeven; reiniging, exfoliatie, hydratatie, huidvernieuwing van de epidermis, stimulatie van de fibroblasten en aanmaak van collageen.
In kuurverband is er een duidelijke huidverjonging; rimpelvermindering, huidversteviging, pigmentvermindering en littekenverbetering.Voor een optimaal resultaat wordt aangeraden om minstens een minikuur te volgen van 3 behandelingen met 1 behandeling per week of 10 dagen. Een meer intensieve kuur bestaat uit 6 tot 12 weken. Daarna kunt u onderhoudsbehandelingen inplannen naar behoefte van de huid en de klant.

Wilt u meer informatie? Neem snel contact op met een van de specialisten