Beautyface Intelligent Skin Therapy, zoekt constant naar de beste biologische balans voor een optimale huidverzorging, bescherming en verjonging (rejuvenation). De effecten van de maskers en serums zijn direct merkbaar op je huid. Zowel de oorsprong als de productie van BeautyFace producten garandeert jou eerlijke die voldoet aan de strenge, actuele Europese wetgeving. Door biologische ingrediënten te selecteren (b.v. bio peptiden, marine collageen, tarweproteïnen) en die individueel te verpakken, ontstaat een puur en natuurlijk systeem van huidverzorging. Dat is variërend ontwikkeld zonder parabenen, PEG, paraffinum liquidum, chemische kleur- en geurstoffen (alleen natuurlijke fruit en plantaardige geur- en kleurolie wordt toegepast). Tot 99,6% natuurlijke ingrediënten blijkt hierdoor in meerdere series haalbaar. Lees meer over de maskers en serums door op de button te klikken.

Gezichtsbehandeling

Gezichtsbehandeling is de meest populaire behandeling van onze Kliniek. Niet alleen zeer weldadig voor uw geest maar ook voor uw huid. En dus echte aanrader volgens vele. Deze behandeling is speciaal geschikt met het doel te ontspannen en een opkikker aan uw huid te geven.

Met deze behandeling heeft u weer een nieuwe start. Een nieuwe kans om er weer tegen te gaan. Uw huid zal na de behandeling direct stralen en het resultaat is direct zichtbaar. De behandeling is goed te combineren met producten uit onze kliniek, waardoor u een optimale punt voor uw huid kunt bereiken.

Wat deze behandeling speciaal maakt is de ruimte voor keuze die u geboden krijgt. Na ons advies bent u vrij om een keuze te maken uit de verscheidene maskers. Wij maken gebruik van twee medische maskers: Casmara & BeautyFace.

 

 

Casmara levert al jaren een unieke maskerprogramma, bestaande uit  een 9-tal alginaatmaskers. De algen in deze maskers zijn 10x rijker aan oligo-elementen dan vergelijkbare plantaardige stoffen. Ook biedt Casmara ampullen om de behandelingen uit te breiden oftewel te verdiepen. Lees meer over de Casmara maskers en serums door op de button te klikken.