552 Views
Dermapen

Tijdens de Dermapen/Dermapen+ behandeling worden door middel van een dermapen kleine niet zichtbare kanaaltjes door vibratie in de huid gemaakt. Zo wordt de huid natuurlijk geactiveerd en zo gaat de huid zich op een natuurlijke manier herstellen. Door het prikkelen van het bindweefsel wordt de productie van collageen en elastine versneld. De dermapen zorgt voor een verhoogd effect van de behandeling en heeft als gevolg betere opname van producten door de huid.

De dermapen is erg effectief en heeft een korte hersteltijd. Hij is makkelijk in te zetten rondom de lippen en de ogen. De behandelingen zijn zeer nauwkeurig en erg comfortabel.

De dermapen behandelingen worden aangeraden voor de verouderde huid, huid met fijne rimpels, huid met pigmentvlekken, huid met grove poriën, huid met acne en/of acne littekens en huid met littekens.
De dermapen behandelingen worden NIET aangeraden voor donkere huid type. Wij raden u dan aan voor de kruidenpeeling te kiezen.

Het huidverjongingsproces dat de dermapen op gang brengt heeft ongeveer 2 tot 4 weken nodig om het gewenste resultaat te bereiken. Des te meer behandelingen u ondergaat des te sneller u het gewenste resultaat zult bereiken. Deze behandeling kan als kuur worden uitgevoerd, waarbij 4 tot 6 behandelingen worden gedaan met daartussen 4 tot 8 weken rusttijd.

Mogelijke gevolgen na de behandeling

Voor de behandeling wordt er een hyaluronzuur serum aangebracht. Hierna worden er met een dermapen over de huid gegaan. Dit is pijnloos, maar is er wel een prikkelend gevoel. Na de behandeling kan de huid 1 tot 2 uur rood en warm aanvoelen. Dit wordt in loop der tijd minder, maar de roodheid kan enkele dagen zichtbaar blijven. Ook zal de huid gaan schilferen, aangezien oude cellen afschilferen, zodat er nieuwe cellen sneller worden aangemaakt. Hierdoor zal de hoornlaag weer mooi egaal worden en is uitvloeiing makkelijker mogelijk. Verstoppingen (comedonen) en ontstekingen worden hierdoor geremd.