Crystal Clear comcit

Vind je dat je gelaat een opfrissing nodig heeft? Maar helemaal geen zin in Botox of facelifting? Dan moet je eens de behandeling met Comcit van Crystal Clear overwegen. Een mini facelift zonder snijden.

Crystal Clear lanceert met Cryo Zuurstof Microchannelling Collageen Inductie Therapie – kortweg COMCIT™ – zijn meest intense huidverjongingsbehandeling tot nog toe. De behandeling duurt ongeveer 1 uur en de resultaten zijn onmiddellijk zichtbaar dankzij de stimulerende werking van 4 verjongingstechnologieën. Koude zuurstof, die ervoor zorgt dat de behandeling vrij van ongemak is, wordt diep in de huid geblazen om de huid te stimuleren en vitaliseren.

De microchannelling roller creëert op zijn beurt honderden microscopische gaatjes in de huid. Dit creëert kanalen om de verjongende ingrediënten – vitamine C, hyaluronzuur en arganstamcelextract – krachtig naar binnen te sluizen om huidveroudering tegen te gaan en de regeneratie van de huid weer op te starten. Zuurstofinfusie blaast nieuw leven in de verouderende huid.
Na de behandeling straalde onze huid. De daaropvolgende dagen zag ze er prachtig voller, strakker en meer gehydrateerd uit. De resultaten verbeterden er alleen maar op doordat de nieuwe collageenproductie rond dag 14 zijn toppunt bereikt.